Algemene voorwaarden

Voordat u de hond brengt kunt u best hem/haar eerst uitlaten. Dit omdat ze lang op de tafel moeten staan en een volle blaas is dan niet aangenaam voor de hond. Het is ook aangeraden om de hond niet met een volle maag te brengen.


Gelieve de hond ook niet zelf te wassen voor hij/zij naar het trimsalon komt. Een natte vacht is moeilijker te behandelen.


Als de hond eventuele medische problemen of gedragsproblemen heeft, heb ik graag dat u dit op voorhand vermeld. Als er iets gebeurd door het niet melden van eventuele problemen, zijn de kosten voor de eigenaar.

 

Bij een eerste afspraak wordt een klantenfiche aangemaakt waarop de relevante gegevens van de hond en het baasje staan. Deze worden enkel gebruikt voor doeleinden in ons trimsalon en niet aan derden doorgeven.


Je mag tijdens de trimbeurt niet bij de hond blijven. Uit ondervinding weten we dat de hond zo gemakkelijker mee werkt en kunnen wij onze aandacht volledig op de hond richten.

 

Annuleren van een afspraak graag 24uur op voorhand via mail of telefonisch. Bij laattijdige annulatie zal er 50% van de prijs worden aangerekend. 

 

Het maken van een afspraak bij ons, houdt in dat u akkoord bent met deze voorwaarden.